Skin Cleanser

Dermaroller Skin Cleanser fra New Natural Line er en rensegel med en mild peelende effekt. Produktets indhold af bl.a. mælkesyre, kokos, aloe vera og risekstrakt giver nyt liv til huden og modvirker udtørring.

Dermaroller Skin Cleanser renser i dybden uden at udtørre og fjerner døde hudceller, urenheder og makeup.

Kan med fordel anvendes til alle hudtyper.

Fordele

  • Dybdevirkende rens i geléform
  • Poresammentrækkende
  • Let peelende effekt
  • Behagelig citrusduft
  • Antiseptisk og antibakteriel
  • Drøj i brug

Anvendelse

  • Ryst flasken før brug
  • Skum lidt Skin Cleanser op i hånden med vand og massér gelen blidt ind i huden
  • Skyl grundigt med lunkent vand
  • Undgå kontakt med øjnene

Indhold: 200 ml

Ingredienser

INCI-Liste:

INGREDIENTS: AQUA, COCO-GLUCOSIDE, SODIUM COCOYL GLUTAMATE, POLYGLYCERYL-10 LAURATE, SODIUM BENZOATE, ORYZA SATIVA (RICE) BRAN EXTRACT, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE POWDER,  CITRUS AURANTIUM DULCIS (ORANGE) PEEL OIL, CITRUS AURANTIUM DULCIS PEEL EXTRACT, PASSIFLORA INCARNATA  FRUIT EXTRACT,  LACTIC ACID, XANTHAN GUM, GLYCERIN, LIMONENE, POTASSIUM SORBATE, PHYTIC ACID, CITRIC ACID, LINALOOL, CITRAL, SORBIC ACID

New Natural Line

Dermaroller New Natural Line er specielt udviklet til at understøtte Dermaroller Home Care og Medical Care behandlinger.
Produkterne er uden parabener og med en diskret og behagelig duft. Produkterne indeholder effektive ingredienser, der giver en blød og glat hud med et friskt og sundt udseende.

Alle vores hudplejeprodukter er produceret i Tyskland for Dermaroller S.a.r.l.

 

 

 

 

"Jeg har lidt rigtig meget af pigmentforandring efter alt for meget sol dyrkning og solarie som yngre. Jeg har prøvet ALT! Laserbehandling, frugtsyrebehandlinger, særlige ansigtsplejeprodukter osv. MEN efter, at have rullet min hud med den originale Dermaroller og afsluttet med Lipopeptide serum ca. 2 gange om ugen, er min hud blevet meget mere ensartet, glat og uden pigment".

Anne Sofie Skat Kærager

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dermarolleren har, sammen med professionelle behandlinger hos min fantastiske kosmetolog Anita Falslund, betydet alverden for mig, både fysisk og psykisk. Jeg kom til Anita med store bylder på kinderne og et selvværd helt i bund.

Jeg har altid levet sundt og dyrket sport, men min hud viste alt andet. Min brug af dermarolleren har genskabt min hud til en velafbalanceret version og afspejler igen mit indre – et menneske i ro og balance.

Mette Rohde Madsen

 

 

 

 

 

 

Jeg har siden teenageårene været hårdt plaget af akne, og akne ar.
Igennem en længere periode har jeg brugt Dermaroller hjemmerulleren, brugt alle de forskellige Dermaroller produkter, og blevet rullet med den medicinske rulle 2 gange. Resultatet er mildest talt fantastisk, da store samlinger af arvæv er forsvundet og min hud har fået en sund kulør. Jeg kan anbefale Dermaroller behandlinger til alle der ønsker en flottere hud.

Kim Gerhard - Konsulent

 

Det er uden tvivl det bedste produkt jeg nogensinde har brugt!

Jeg har prøvet mange forskellige cremer og behandlinger, men uden at det gjorde den store forskel. Allerede fra første behandling kunne jeg se og mærke en forskel. Min hud kom i balance og fik en smuk glød.


Jeg har brugt et Home Care Dermaroller® Kit, Dermaroller Mask og RETRIDERM. Især 'dermaroller mask' syntes jeg var helt fantastisk, fugten fra masken gjorde en kæmpe forskel for mine øjenomgivelser.
Jeg anbefaler dette produkt til alle!
Det virker!

Ewa Otulak

 

Dermarolleren gør en betydelig forskel på porestørrelsen og hudens ensartethed. Og I samarbejde med hyalronampullerne oplever jeg noget, jeg ikke før har set - fordi huden bliver mere mættet og glat.

E-Dermastamp behandlingerne har været endnu mere effektive, fordi vi målrettet har arbejdet på linierne over læben. De er VÆSENTLIGT reduceret allerede efter én gang. (se billede). Jeg er glad og blevet afhængig af min dermaroller.

Britta Olesen

Følg DermaROLLER DANMARK

Cosmed Company ApS
Vilvordevej 19
DK – 2920 Charlottenlund

yt@cosmed.dk

+45 4097 5544