Q&A Dermaroller® Danmark

Tryk på kassen for at se svaret!

1) Hvem kan bruge en Dermaroller?

Det kan langt de fleste. Dog må man ikke rulle på aktiv akne. Vi anbefaler også, at den ikke anvendes af unge under 13 år (ved Medicinsk Dermaroller behandling skal man på de fleste klinikker være fyldt 18 år, men forhør dig ved at kontakte en af vores forhandlere som du finder her

2) Hvor ofte skal man bruge sin Dermaroller?

1-3 gange om ugen som udgangspunkt, men det afhænger af hudtype. –  Spørg derfor altid klinikken til råds inden du begynder på behandlingen. 

3) Hvad hjælper en Dermaroller på? (Home Care)

En Dermaroller til hjemmebrug kan med fordel bruges til; 

Forbedre hudstrukturen 

Reducere fine linjer

Reducere store porer

Mindske akneudbrud

Stimulere cellefornyelse

Reducere pigment forandringer 

4) Hvordan bruger man sin Dermaroller?

Det er først og fremmest vigtigt, at man holder på sin hjemmerulle som man ville holde på spisepinde. Man ruller huden med et let tryk. Rulningen foregår i diagonaler for at opnå flest mulige penetreringer af huden. Antallet af penetreringer er afgørende for resultatet. 

Se videoguide til, hvordan du anvender din Dermaroller derhjemme >>

5) Hvor mange mm. er nålene på den Originale Dermaroller™?

Dermaroller® til hjemmebrug har nåle på 0,2 mm., mens rullerne til brug på klinik er 1 – 1,5 mm. Man bør være opmærksom på de mange kopier på marked, da de ofte gør mere skade end gavn for huden, da nålene kan være for lange, for sløve eller er placeret forkert i forhold til hudens struktur.

Se vores billede animationer her på siden hvor vi viser forskellen på den originale Dermaroller® i modsætning til andre produkter på marked. 

6) Hvad er det specielle ved den Originale Dermaroller?

Den Originale Dermaroller® er udviklet, produceret og certificeret i Tyskland med et patent på nålene. Den Originale Dermaroller, er den eneste rulle på det danske marked, der er produceret efter medicinske forskrifter.

Afstanden på nålene er nøje afstemt for at opnå den optimale penetrering af huden. De ultra fine nåle laver kun mikroskopiske huller i hudens øverste lag. 

Den Originale Dermaroller® er desuden ISO certificeret.  

7) Nu er der jo så mange forskellige Dermaroller på marked, nogen koster f.eks. kr. 200, er der virkelig så stor forskel på pris og kvalitet?

Som nævnt er den originale Dermaroller®, den eneste rulle på markedet der er produceret efter medicinske forskrifter. Den medicinske forskning der ligger til grund for udviklingen af nålene, har resulteret i en rulle af meget høj kvalitet. Håndtaget er ergonomisk, nålene udført af kirurgisk stål og penetrationen sker i det øverste hudlag på atraumatisk vis. 

Den originale Dermaroller® er produceret i Tyskland og den høje kvalitet af nåle, ligger til grund for prisen af den originale Dermaroller. Nålene er desuden patenteret og ISO certificeret. 

Se i øvrigt spørgsmål 6 for yderligere information om de specielle egenskaber ved den originale Dermaroller®. 

Du kan se forskellen på nålene i modsætning til andre produkter her på siden.

8) Hvor lang tid går der før man kan se resultater?

Den gyldne regel er: Jo yngre hud jo hurtigere resultat. Det hele kommer dog an på hudens tilstand. 

Ved regelmæssigt brug ses resultater i gennemsnit indenfor 8-12 uger.

9) Hvordan renser man sin Dermaroller?

ermarolleren skylles efter brug i varmt vand fra hanen. Derefter sprøjtes der 2 puf, et på hver side, af rullen med Dermaroller® Roller Cleaner. Det er vigtigt, at der ikke anvendes andre former for rensevæske, da garantien for nålene så vil bortfalde. 

10) Hvordan opbevarer man sin Dermaroller?

Den Originale Dermaroller® leveres i en transparent boks som anbefales til efterfølgende opbevaring.

11) Hvilke produkter skal man bruge når man har rullet?

Den originale Dermarollers produkter er udviklet til at optimere behandlingerne. Vi anbefaler altid at benytte Dermaroller®Lipopeptide efter rulning, efterfulgt af en moisturizer. Lipopeptiden er en del af vores Home Care Kit, men kan også købes separat. 

Vi anbefaler desuden at benytte vores Dermaroller®Hydration Mask som er en intensiv fugtbooster uden parabener herved opnås en gennemfugtet hud som fremskynder regenereringens processen i huden.

Efterfølgende pleje afhænger meget af hudtype -og problemer hvorfor det anbefales, at søge råd og vejledning på klinikken. 

12) Hvad er forskellen på en hjemmerulle og en medicinsk behandling?

Nålene på de medicinske ruller er længere og penetrere i de dybere hudlag. Behandlingerne udføres altid på kosmetiske klinikker eller privathospitaler af faguddannet personale.

Nålene på hjemmerullen er som tidligere nævnt 0,2 mm, og penetrerer derfor kun i det yderste hudlag. Denne behandling foretages derhjemme.

13) Hvad er den medicinske behandling og hvad kan den gøre i forhold til en hjemmebehandling?

Hvor hjemmebehandlingen stimulerer i overhuden foregår de medicinske behandlinger i de dybere hudlag. 

Home Care anvendelse: se spørgsmål 3 

Medicinsk anvendelse: Booster dannelsen af kollagen, forbedrer grov hudstruktur, reducere atrofiske ar, akne-ar, strækmærker, rynker og hyperpigmentering.

14) Skal man bruge en hjemmerulle til at forberede huden inden en medicinsk behandling?

Vi anbefaler altid at forberede huden med en hjemmerulle så huden er ”toptunet” til medicinsk behandling. Dette vil optimere resultatet af den medicinske behandling og reducere restitutionstiden.

Har du flere spørgsmål?  

Besøg vores Facebook, eller udfyld kontaktformularen.

4 + 8 =

Følg DermaROLLER DANMARK

Cosmed Company ApS
Vilvordevej 19
DK – 2920 Charlottenlund

yt@cosmed.dk

+45 4097 5544