Hyaluronic Acid

Hyaluronsyre dispenser

Dermaroller Hyaluronsyre er en serum med et højt indhold af den aktive ingrediens hyaluron og proteinerne collagen og elastin, som alle forekommer naturligt i huden, men mindskes med alderen. 

Regelmæssig brug af hyaluronsyre giver masser af fugt og modvirker rynker og tør hud. Huden virker mere fast og vital.

Dermaroller Hyaluronsyre anbefales især til anti-ageing hudpleje, solskadet hud og rygerhud samt som boost efter rulning med Home Care Dermaroller.

Fordele

 • Binder fugten i huden
 • Styrker hudens bindevæv og gør huden fastere
 • Kan reducere fine linjer og rynker
 • Giver huden et friskt og ungdommeligt udseende 

Anvendelse

 • Kan med fordel anvendes morgen og aften samt efter rulning med Home Care Dermaroller 
 • Rens ansigt og hals
 • Påfør et tyndt lag hyaluronserum og massér den blidt ind i huden 
 • Undgå direkte kontakt med øjnene  

Indhold: Hyaluronsyre 0,35 % serum i en praktisk 30 ml dispenser.

Fås også som ampuller. 

  Ingredienser

  INCI-Liste:

  INGREDIENTS: AQUA, BUTYLENE GLYCOL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, POLYGLYCERYL-6 DISTEARATE, GLYCERIN, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, POLYGLYCERYL-3 STEARATE, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL, SODIUM ASCORBYL PHOSPHATE, SODIUM STEAROYL LACTYLATE, JOJOBA ESTERS, CHLORELLA VULGARIS / LUPINUS ALBUS PROTEIN FERMENT, NASTURTIUM OFFICINALE FLOWER/ LEAF EXTRACT, POLYGLYCERYL-3 BEESWAX, TOCOPHEROL, CETYL ALCOHOL, PHENOXYETHANOL, ALCOHOL DENAT., XANTHAN GUM, NIACINAMIDE, PARFUM, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SODIUM HYALURONATE, ZINC PCA, LACTIC ACID, CITRAL, LIMONENE, GERANIOL, LINALOOL.

  Hyaluronsyre

  Alle vores produkter med hyaluronsyre er specielt udviklede til at understøtte Dermaroller Home Care og Medical Care behandlinger.
  De fugtgivende produkter kompenserer for hudens naturlige tab af hyaluron og stimulerer kollagen- og elastinproduktionen.

  Alle vores hudplejeprodukter er produceret i Tyskland for Dermaroller S.a.r.l.

   

   

   

   

  "Jeg har lidt rigtig meget af pigmentforandring efter alt for meget sol dyrkning og solarie som yngre. Jeg har prøvet ALT! Laserbehandling, frugtsyrebehandlinger, særlige ansigtsplejeprodukter osv. MEN efter, at have rullet min hud med den originale Dermaroller og afsluttet med Lipopeptide serum ca. 2 gange om ugen, er min hud blevet meget mere ensartet, glat og uden pigment".

  Anne Sofie Skat Kærager

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Dermarolleren har, sammen med professionelle behandlinger hos min fantastiske kosmetolog Anita Falslund, betydet alverden for mig, både fysisk og psykisk. Jeg kom til Anita med store bylder på kinderne og et selvværd helt i bund.

  Jeg har altid levet sundt og dyrket sport, men min hud viste alt andet. Min brug af dermarolleren har genskabt min hud til en velafbalanceret version og afspejler igen mit indre – et menneske i ro og balance.

  Mette Rohde Madsen

   

   

   

   

   

   

  Jeg har siden teenageårene været hårdt plaget af akne, og akne ar.
  Igennem en længere periode har jeg brugt Dermaroller hjemmerulleren, brugt alle de forskellige Dermaroller produkter, og blevet rullet med den medicinske rulle 2 gange. Resultatet er mildest talt fantastisk, da store samlinger af arvæv er forsvundet og min hud har fået en sund kulør. Jeg kan anbefale Dermaroller behandlinger til alle der ønsker en flottere hud.

  Kim Gerhard - Konsulent

   

  Det er uden tvivl det bedste produkt jeg nogensinde har brugt!

  Jeg har prøvet mange forskellige cremer og behandlinger, men uden at det gjorde den store forskel. Allerede fra første behandling kunne jeg se og mærke en forskel. Min hud kom i balance og fik en smuk glød.


  Jeg har brugt et Home Care Dermaroller® Kit, Dermaroller Mask og RETRIDERM. Især 'dermaroller mask' syntes jeg var helt fantastisk, fugten fra masken gjorde en kæmpe forskel for mine øjenomgivelser.
  Jeg anbefaler dette produkt til alle!
  Det virker!

  Ewa Otulak

   

  Dermarolleren gør en betydelig forskel på porestørrelsen og hudens ensartethed. Og I samarbejde med hyalronampullerne oplever jeg noget, jeg ikke før har set - fordi huden bliver mere mættet og glat.

  E-Dermastamp behandlingerne har været endnu mere effektive, fordi vi målrettet har arbejdet på linierne over læben. De er VÆSENTLIGT reduceret allerede efter én gang. (se billede). Jeg er glad og blevet afhængig af min dermaroller.

  Britta Olesen

  Følg DermaROLLER DANMARK

  Cosmed Company ApS
  Vilvordevej 19
  DK – 2920 Charlottenlund

  yt@cosmed.dk

  +45 4097 5544