Dermaroller™ Medical Care

Dermaroller™ Medical Care er et minimalt invasivt behandlingskoncept, hvor hudens tekstur forbedres.
Det er en særdeles velegnet måde at behandle atrofiske ar, akne-ar og strækmærker på.

Den medicinske Dermaroller™ findes med rullehoveder på 10 mm og 20 mm forsynet med sterile nåle, som varierer fra 0,5 – 2,5 mm.

Rullerne er designet til engangsbrug og må kun anvendes af trænede kosmetologer, sygeplejersker og læger.

Når man anvender nålelængder på 0,5 mm og derover, forekommer smerte eller ubehag, når nålene penetrerer huden. Behandlingen kræver derfor anvendelse af bedøvende creme, som er effektiv efter 30 min.

Hudens tykkelse varierer alt efter, hvor på kroppen den sidder. Ansigtshuden har en tykkelse på omkring 1,5 mm. Det kan derfor ikke anbefales at anvende nålelængder på mere end 1,5 mm, med mindre man har med brandsår at gøre.

Den anbefalede nålelængde til ansigtsbehandling ligger på mellem 0,5 mm og 1,5 mm.

2,5 mm anvendes udelukkende under fuld narkose på hospitaler til behandling af ar efter brandsår.

Anbefalet behandlingsinterval

For at opnå det optimale resultat anbefales 2-3 behandlinger med 8 -10 uger imellem hver behandling.

Efterfølgende kan resultatet holdes ved lige efter behov.

Anvendelse

  • Booster dannelsen af kollagen
  • Atrofiske ar, akne-ar og strækmærker
  • Reducerer rynker
  • Reducerer hyperpigmentering

Dermaroller™ Home Care kan med fordel anvendes som forberedelse til en Medical Care behandling samt mellem klinikbehandlingerne. 

Forskningsbaseret kvalitet med dokumenteret effekt.
Dermaroller™ er udviklet i Tyskland, ISO-certificeret, CE-mærket og patenteret i Tyskland med dokumenteret effekt.

Dermaroller™ er repræsenteret i 55 lande.

 

 

 

 

"Jeg har lidt rigtig meget af pigmentforandring efter alt for meget sol dyrkning og solarie som yngre. Jeg har prøvet ALT! Laserbehandling, frugtsyrebehandlinger, særlige ansigtsplejeprodukter osv. MEN efter, at have rullet min hud med den originale Dermaroller og afsluttet med Lipopeptide serum ca. 2 gange om ugen, er min hud blevet meget mere ensartet, glat og uden pigment".

Anne Sofie Skat Kærager

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dermarolleren har, sammen med professionelle behandlinger hos min fantastiske kosmetolog Anita Falslund, betydet alverden for mig, både fysisk og psykisk. Jeg kom til Anita med store bylder på kinderne og et selvværd helt i bund.

Jeg har altid levet sundt og dyrket sport, men min hud viste alt andet. Min brug af dermarolleren har genskabt min hud til en velafbalanceret version og afspejler igen mit indre – et menneske i ro og balance.

Mette Rohde Madsen

 

 

 

 

 

 

Jeg har siden teenageårene været hårdt plaget af akne, og akne ar.
Igennem en længere periode har jeg brugt Dermaroller hjemmerulleren, brugt alle de forskellige Dermaroller produkter, og blevet rullet med den medicinske rulle 2 gange. Resultatet er mildest talt fantastisk, da store samlinger af arvæv er forsvundet og min hud har fået en sund kulør. Jeg kan anbefale Dermaroller behandlinger til alle der ønsker en flottere hud.

Kim Gerhard - Konsulent

 

Det er uden tvivl det bedste produkt jeg nogensinde har brugt!

Jeg har prøvet mange forskellige cremer og behandlinger, men uden at det gjorde den store forskel. Allerede fra første behandling kunne jeg se og mærke en forskel. Min hud kom i balance og fik en smuk glød.


Jeg har brugt et Home Care Dermaroller® Kit, Dermaroller Mask og RETRIDERM. Især 'dermaroller mask' syntes jeg var helt fantastisk, fugten fra masken gjorde en kæmpe forskel for mine øjenomgivelser.
Jeg anbefaler dette produkt til alle!
Det virker!

Ewa Otulak

 

Dermarolleren gør en betydelig forskel på porestørrelsen og hudens ensartethed. Og I samarbejde med hyalronampullerne oplever jeg noget, jeg ikke før har set - fordi huden bliver mere mættet og glat.

E-Dermastamp behandlingerne har været endnu mere effektive, fordi vi målrettet har arbejdet på linierne over læben. De er VÆSENTLIGT reduceret allerede efter én gang. (se billede). Jeg er glad og blevet afhængig af min dermaroller.

Britta Olesen

Følg DermaROLLER DANMARK

Cosmed Company ApS
Vilvordevej 19
DK – 2920 Charlottenlund

yt@cosmed.dk

+45 4097 5544