Collagen-Induction-Therapy (CIT)

Collagen-Induction-Therapy har til formål at genoprette hudens ungdom & blødhed ved at stimulere dannelsen af kollagen.

Mikronålene skaber små kanaler i de dybe lag af huden, der opbryder de gamle kollagenstrenge og stimulerer til dannelsen af nye. Kollagen er et vigtigt protein med stor betydning for hudens fasthed, blødhed og ungdommelige udseende.

Nerveenderne giver signal til den naturlige helingsproces, hvor fibroblaster (bindevævsceller) omdanner sig til kollagen- og elastinfibre (neo-collagenesis).

Blodkarrenes endotelceller og kapilærer stimuleres til vækst, hvorfor blodgennemstrømningen i huden forbedres (neo-angiogenesis).

Nålene kan virke afskrækkende på nogen, men CIT gennem micro-needling er en blid behandling, da hudens øverste lag, epidermis, ikke bliver beskadiget.

De små mikrokanaler, der opstår, når huden rulles eller stampes, betyder, at porerne i det øverste lag af huden skilles ad uden at blive beskadiget, og efterlader epidermis intakt.

Behandlingen kræver anvendelse af bedøvende creme, som er effektiv efter 30 min.

 

Efterfølgende er huden typisk rød, som efter en let solskoldning, men rødmen aftager hurtigt i løbet af 1-2 dage.

Forskningsbaseret kvalitet med dokumenteret effekt.
Dermaroller™ er udviklet i Tyskland, ISO-certificeret, CE-mærket og patenteret i Tyskland med dokumenteret effekt.

Dermaroller™ er repræsenteret i 55 lande.

 

 

 

 

"Jeg har lidt rigtig meget af pigmentforandring efter alt for meget sol dyrkning og solarie som yngre. Jeg har prøvet ALT! Laserbehandling, frugtsyrebehandlinger, særlige ansigtsplejeprodukter osv. MEN efter, at have rullet min hud med den originale Dermaroller og afsluttet med Lipopeptide serum ca. 2 gange om ugen, er min hud blevet meget mere ensartet, glat og uden pigment".

Anne Sofie Skat Kærager

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dermarolleren har, sammen med professionelle behandlinger hos min fantastiske kosmetolog Anita Falslund, betydet alverden for mig, både fysisk og psykisk. Jeg kom til Anita med store bylder på kinderne og et selvværd helt i bund.

Jeg har altid levet sundt og dyrket sport, men min hud viste alt andet. Min brug af dermarolleren har genskabt min hud til en velafbalanceret version og afspejler igen mit indre – et menneske i ro og balance.

Mette Rohde Madsen

 

 

 

 

 

 

Jeg har siden teenageårene været hårdt plaget af akne, og akne ar.
Igennem en længere periode har jeg brugt Dermaroller hjemmerulleren, brugt alle de forskellige Dermaroller produkter, og blevet rullet med den medicinske rulle 2 gange. Resultatet er mildest talt fantastisk, da store samlinger af arvæv er forsvundet og min hud har fået en sund kulør. Jeg kan anbefale Dermaroller behandlinger til alle der ønsker en flottere hud.

Kim Gerhard - Konsulent

 

Det er uden tvivl det bedste produkt jeg nogensinde har brugt!

Jeg har prøvet mange forskellige cremer og behandlinger, men uden at det gjorde den store forskel. Allerede fra første behandling kunne jeg se og mærke en forskel. Min hud kom i balance og fik en smuk glød.


Jeg har brugt et Home Care Dermaroller® Kit, Dermaroller Mask og RETRIDERM. Især 'dermaroller mask' syntes jeg var helt fantastisk, fugten fra masken gjorde en kæmpe forskel for mine øjenomgivelser.
Jeg anbefaler dette produkt til alle!
Det virker!

Ewa Otulak

 

Dermarolleren gør en betydelig forskel på porestørrelsen og hudens ensartethed. Og I samarbejde med hyalronampullerne oplever jeg noget, jeg ikke før har set - fordi huden bliver mere mættet og glat.

E-Dermastamp behandlingerne har været endnu mere effektive, fordi vi målrettet har arbejdet på linierne over læben. De er VÆSENTLIGT reduceret allerede efter én gang. (se billede). Jeg er glad og blevet afhængig af min dermaroller.

Britta Olesen

Følg DermaROLLER DANMARK

Cosmed Company ApS
Vilvordevej 19
DK – 2920 Charlottenlund

yt@cosmed.dk

+45 4097 5544